Zasebnost

Naprošamo vas, da nam zaupate osebne podatke, ki jih nujno potrebujemo za izvedbo vaših želja (dostava blaga / katalogov, udeležba v akcijah). Vaši podatki se bodo obravnavali zaupno in se ne bodo posredovali tretjim osebam. Za shranjevanje podatkov se uporabljajo najnovejši sistemi za preverjanje dostopa do le-teh, tako da so kar najbolje zaščiteni pred dostopom nepooblaščenih oseb.

V vsakem trenutku imate praviso do brezplačnih informacij, popravila, zapiranja ali brisanja vaših shranjenih podatkov. V tej zadevi nas lahko kontaktirate z elektronsko pošto ali pa navadno pošto na naslov H. u. J. Steiner GmbH, Oberndorferstraße 54, A-3251 Purgstall. Ta pravica je omejena v toliko, da brisanje, zaradi varovanja naših zahtev, ni mogoče.

Google Analytics:
Ta spletna stran uporablja Google Analytics, službo za analizo spleta podjetja Google Inc. („Google"). Google Analytics uporablja t.i. „Cookies" (piškotke), tekstovne datoteke, ki se shranjujejo v vaš računalnik in omogočajo analizo vaše uporabe spletnih strani. Informacije o vaši uporabi te spletne strani (vključno z vašim IP-naslovom), ki jih ustvarijo piškotki, se pošljejo Googlovemu serverju v ZDA kjer se shranijo. Google bo te podatke uporabljal za ovrednotenje vaše uporabe spletne strani, za informiranje lastnika spletne strani o vaših aktivnostih in za ponudbo drugih uslug v povezavi z uporabo spletnih strani in interneta. Prav tako bo Google te informacije posredoval tretjim osebam, v kolikor je to zakonsko predpisano ali pa tretjim osebam, ki za Google te podatke obdelujejo. Google ne bo vašega IP-naslova v nobenem primeru povezoval z drugimi Googlovimi podatki. Namestitev piškotkov lahko preprečite z ustreznimi nastavitvami vašega brskalnika, vendar se lahko v tem primeru zgodi, da ne boste mogli uporabljati vseh funkcij te spletne strani v polnem obsegu. Z uporabo te spletne strani se strinjate z Googlovo obdelavo vaših podatkov na način in za namen, kot prej opisano.

| Kontaktujte nás

Osebno svetovanje

Tel.: 02 / 7200 - 500

JOSEF STEINER d.o.o.

Industrijska ulica 14

2230 Lenart

e-mailu: info@josefsteiner.si

internetu: www.josefsteiner.si

pon. - pet. 07.00 - 18.00 ure
sob. 08.00 - 12.00 ure

Veselimo se vašega klica!

© 2024 JOSEF STEINER d.o.o. | 2230 Lenart, Industrijska ulica 14 | Tel.: 02 / 7200 - 500 | info@josefsteiner.si