Kakovost

S štirimi kronami so označeni izdelki najvišje kakovosti po najnižjih cenah.

Naprimer so pri lestvah stranice in klini tako dimenzionirani, da omogočajo popolnoma varno in profesionalno delo v poslovnem in domačem okolju. Vsa okovja so izdelana tako, da lahko pričakujemo kar najdaljšo življensko dobo. V kolikor se, zaradi nestrokovnega dela, kakšen del poškoduje, ga lahko kadarkoli zamenjamo. Jamčimo vam oskrbo z nadomestnimi deli na mnoga leta. Vsi uporabni varnostni ukrepi, kot npr. omejevalci iztega/raztega, varovalke proti dvigu, dodatne ojačitve (različno glede na model) itn., so v pri teh modelih na voljo. Vrednost teh izdelkov je tako ohranjena za mnogo let. Zaradi teh prednosti, in šteilnih drugih, so ti izdelki najbolje prodajani iz naše ponudbe.

S tremi kronami so označeni izdelki, ki ustrezajo zahtevam kakovosti izdelkov s štirimi kronami, vendar v nekoliko lažji izvedbi.

V glavnem gre za nove, inovativne izdelke, ki ustrezajo zahtevam domačih mojstrov in obrtnikov. Cena je, temu primerno, zelo privlačna. Vrednost teh izdelkov je, z okovji za zamenjavo in nadomestnimi deli, zajamčena.

2 Kronen

Z dvema kronama so označeni izdelki z vsemi pomembnimi varnostnimi elementi.

Dimenzije profilov so izbrane tako, da se vrednost teh izdelkov dolgoročno ohranja. Ti izdelki so s svojo enostavno in trpežno izvedbo že dolgo časa priljubljeni pri uporabnikih, naj bodo to rokodelci, domači mojstri, kmetovalci itn.

Z eno krono so označeni izdelki, ki ustrezajo najnižjim zahtevam vzponske tehnike.

Enostavna izvedba zagotavlja, da so ti izdelki kar najbolj poceni. Za poslovno/profesionalno delo niso primerni.

| Kontaktujte nás

Osebno svetovanje

Tel.: 02 / 7200 - 500

JOSEF STEINER d.o.o.

Industrijska ulica 14

2230 Lenart

e-mailu: info@josefsteiner.si

internetu: www.josefsteiner.si

pon. - pet. 07.00 - 18.00 ure
sob. 08.00 - 12.00 ure

Veselimo se vašega klica!

© 2024 JOSEF STEINER d.o.o. | 2230 Lenart, Industrijska ulica 14 | Tel.: 02 / 7200 - 500 | info@josefsteiner.si