Pravica do odstopa od pogodb

Fizična oseba (potrošnik) ima pravico, da v štirinajstih dneh podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe..

Prosimo vas, da nas pred vračilom blaga obvestite na info@josefsteiner.si ali na telefon (02) 7200 500 (od ponedeljka do petka med 7:00 in 18:00 uro ter v soboto med 08:00 in 12:00 uro), da se dogovorimo o najboljši rešitvi.

Blago lahko v roku 30. dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe vrnete na dva načina:

  • kupljeno blago pošljete z računom in vso pripadajočo dokumentacijo na naslov: Josef Steiner d.o.o., Industrijska ulica 14, 2230 Lenart. Stroške vračila krije potrošnik. V primeru pošiljk z odkupnino si pridružujemo pravico sorazmernega zmanjšanja vrnjene kupnine.
  • s kupljenim blagom se na lastne stroške osebno oglasite v trgovini Josef Steiner d.o.o., Industrijska ulica 14, 2230 Lenart in tam opravite vračilo kupljenega blaga skupaj s pripadajočo dokumentacijo.

Prosimo vas, da izdelek vrnete v originalni embalaži. Izdelek mora biti nepoškodovan in v nespremenjeni količini. V kolikor izrazite željo po vračilu kupnine, vam jo vrnemo preko vašega osebnega bančnega računa (tega nam morate v postopku vračila sporočiti).

Kupec naročenega izdelka nima pravice do odstopa od pogodbe po tem členu v primerih, da je bil predmet pogodbe izdelek, ki je bil izdelan po navodilih potrošnika ali je bil izdelek prilagojen kupčevim osebnim potrebam ali če izdelek zaradi svoje narave ni primeren za vračilo.

Pozor! Če naročilo izvede pravna ali fizična oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost, zanjo določila tega člena ne veljajo. Vaše zahtevke za vračilo blaga bomo v teh primerih obravnavali individualno in pri tem v največji možni meri upoštevali vse razloge in okoliščine ter možnosti, ki nam jih zagotavljajo naši dobavitelji.

Vzorec-Formular za razveljavitev

| Kontaktujte nás

Osebno svetovanje

Tel.: 02 / 7200 - 500

JOSEF STEINER d.o.o.

Industrijska ulica 14

2230 Lenart

e-mailu: info@josefsteiner.si

internetu: www.josefsteiner.si

pon. - pet. 07.00 - 18.00 ure
sob. 08.00 - 12.00 ure

Veselimo se vašega klica!

© 2024 JOSEF STEINER d.o.o. | 2230 Lenart, Industrijska ulica 14 | Tel.: 02 / 7200 - 500 | info@josefsteiner.si