Postopek naročanja, enostavno in udobno naročanje

Kako lahko naročam pri podjetju ?

1. Košarica

Izberite izdelke, ki jih želite naročiti, tako da kliknete gumb ˝V košarico˝. S tem je vaš izbor dodan v košarico. Vaš izbor lahko do oddaje naročila poljubno spreminjate, tako da spremenite število izdelkov, izbrišete izbor s klikom na gimb ˝Odstrani˝ ali pa naročanje prekličete. S klikom na gumb ˝Blagajna˝ preidete na naslednji korak naročanja.

2. Blagajna

V kolikor že imate uporabniški račun, vas prosimo, da se prijavite z vpisom vašega Email naslova in gesla, v nasprotnem primeru se registrirajte kot nov kupec. Vaši podatki se bodo pridobili, shranili in obdelovali z upoštevanjem zakonskih določil o zaščiti podatkov (Napotek o varovanju podatkov). Druga uporaba ali posredovanje tretjim osebam je izključena. Če ste že prijavljeni, lahko sedaj izberet način dostave. S klikom na gumb ˝Naprej˝ preidete na naslednji korak naročanja.

3. Preverite naslov za račun / Izberite način plačila

&Sedaj preverite vaš naslov za račun un vnesite željenoobliko plačila  S klikom na gumb ˝Naprej˝ preidete na naslednji korak naročanja..

4. Preverite naslov za dostavo / Izberite način dostave

Sedaj preverite vaš naslov za dostavo in vnesite željen način dostave an. S klikom na gumb ˝Naprej˝ preidete na naslednji korak naročanja.

5. Zaključite naročilo / Splošni pogoji poslovanja in varstvo podatkov

Dobili boste pregled vašega naročila: izbrani izdelki, naslov za račun in dostavo in vaše kontaktne podatke. Preverite ali vse navedeno velja in si, prosimo, skrbno preberite Splošne pogoje poslovanja in Poduk o preklicu Z naročilom lahko nadaljujete le, če se strinjate s Splošnimi pogoji poslovanja in varovanjem podatkov (odkljukajte). S klikom na gumb ˝Oddaj naročilo˝ prepošljete naročilo k nam. S tem oddate zakonsko zavezujočo ponudbo.

Pravica do odstopa za potrošnike

Vsi podatki o Pravici do preklica

| Kontaktujte nás

Osebno svetovanje

Tel.: 02 / 7200 - 500

JOSEF STEINER d.o.o.

Industrijska ulica 14

2230 Lenart

e-mailu: info@josefsteiner.si

internetu: www.josefsteiner.si

pon. - pet. 07.00 - 18.00 ure
sob. 08.00 - 12.00 ure

Veselimo se vašega klica!

© 2024 JOSEF STEINER d.o.o. | 2230 Lenart, Industrijska ulica 14 | Tel.: 02 / 7200 - 500 | info@josefsteiner.si